E-mail ondersteuning

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met de klantenservice van Xiaomi! Hoe kunnen we u vandaag helpen?

Heeft het probleem te maken met het apparaat dat u al hebt gekocht?*
Selecteer de productcategorie waar u een probleem mee heeft*
Wat is het type probleem?*
Vertel ons meer details over het probleem dat u heeft*
Bestand uploaden (ondersteunt uploaden van 5 jpg-, jpeg-, png-, doc-, docx-, pdf-bestanden met een grootte kleiner dan 10Mb.)

Uw informatie

Name*
E-mail adres*
Telefoonnummer
Ik heb de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord
Verzenden