Due to COVID-19, the ongoing health and containment emergency measures may cause service delays at logistic couriers and Xiaomi authorized service centers until further notice. Thank you for your understanding and support.×
Home > Support > warranty

warranty

GARANȚIE LIMITATĂ PENTRU PRODUS

Xiaomi garantează cumpărătorului original că Produsul dvs. Xiaomi nu prezintă defecte materiale sau de fabricație în condițiile unei utilizări normale în perioada de garanție. Garanția durează și este furnizată pentru doi (2) ani pentru unitatea principală, șase (6) luni pentru bateria amovibilă și pentru încărcător, doi (2) ani pentru bateria încorporată, de la data achiziției. Cu excepția clauzei precedente, Xiaomi nu exclude, nu limitează și nu suspendă perioada de garanție legală minimă impusă de legislația în vigoare. Xiaomi nu garantează că funcționarea Produsului va fi fără întreruperi sau erori.

REMEDII

În cazul unul defect, în măsura maximă permisă de lege, acestea sunt exclusiv unicele dvs. remedii. Se pot aplica taxe de transport și manipulare, cu excepția situațiilor în care acestea sunt interzise prin legislația în vigoare.

Orice produs hardware folosit pentru înlocuire va fi garantat pentru durata rămasă din perioada originală de garanție sau pentru treizeci (30) de zile, oricare dintre interval este mai lung, sau pentru orice perioadă de timp care poate fi aplicabilă în jurisdicția dvs.

CUM SĂ OBȚINEȚI SERVICE ÎN PERIOADA DE GARANȚIE

În conformitate cu legislația în vigoare, Xiaomi poate solicita clientului să furnizeze detalii din dovada de achiziție și certificatul de garanție, împreună cu codul IMEI al produsului. Copierea de rezervă a tuturor datelor, produselor software sau a altor materiale pe care este posibil să le fi stocat sau păstrat pe produs este responsabilitatea dvs. Este foarte posibil ca aceste date, produse software sau alte materiale să se piardă sau să fie reformatate în cursul efectuării operațiunilor de service și Xiaomi nu este responsabilă pentru deteriorarea sau pierderea lor.

EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI

Cu excepția cazurilor în Xiaomi stipulează altminteri, această Garanție limitată se aplică numai Produsului realizat de către sau pentru Xiaomi, care poate fi identificat prin marca comercială „Xiaomi” sau „Mi”, prin numele comercial sau prin sigla atașată.

Garanția limitată nu se aplică pentru: (a) deteriorări rezultate din dezastre naturale sau forță divină, de exemplu: fulgere, tornade, inundații, incendii, cutremure sau alte cauze externe; (b) neglijență; (c) utilizare comercială; (d) alterări sau modificări la orice componentă a Produsului; (e) defecțiuni provocate de utilizarea împreună cu produse ce nu aparțin Xiaomi; (f) defecțiuni cauzate de accident, abuz sau utilizare incorectă; (g) defecțiuni cauzate de operarea Produsului în afara scenariilor de utilizare permise sau intenționate, descrise de către Xiaomi, sau la tensiuni sau cu surse de alimentare incorecte; (h) defecțiuni cauzate de operațiuni de service (inclusiv upgrade-uri și extensii) realizate de alte persoane decât reprezentanți ai Xiaomi; sau (i) nerespectarea instrucțiunilor referitoare la utilizarea Produsului. Recuperarea și reinstalarea programelor software și a datelor utilizatorului nu sunt acoperite de această Garanție limitată. Niciun distribuitor, agent sau angajat Xiaomi nu este autorizat să efectueze nicio modificare, extensie sau adăugire la această Garanție limitată. Dacă orice condiție din acest document este considerată ilegală sau neaplicabilă, legalitatea sau aplicabilitatea celorlalte condiții nu va fi afectată sau modificată.

Cu excepția cazurilor în care legislația interzice sau Xiaomi a promis altminteri, serviciile post-vânzări vor fi limitate la țara sau regiunea în care s-a efectuat achiziția inițială.

GARANȚII IMPLICITE

Cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis de legislația în vigoare, toate garanțiile implicite (inclusiv garanțiile legate de mercantabilitate și adecvarea pentru un anumit scop) vor fi limitate la durata acestei garanții limitate. Unele jurisdicții nu permit limitări pentru durata unei garanții implicite, astfel că este posibil ca limitarea de mai sus să nu se aplice în cazul dvs.

LIMITAREA DAUNELOR

Cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis de legislația în vigoare, Xiaomi nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daună incidentală, indirectă, specială sau prin consecuție, inclusiv, fără a se limita la, daune rezultate din încălcarea garanției exprese sau implicite, chiar și în situațiile în care Xiaomi a fost informată de posibilitatea apariției unor astfel de daune.

Unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea daunelor speciale, indirecte, incidentale sau prin consecuție, astfel că este posibil ca limitarea sau excluderea de mai sus să nu se aplice în cazul dvs.

Informații privind centrul de service autorizat Xiaomi


Țară
Oraș Centru de service autorizat Adresă Zile lucrătoare Program de lucru Număr de telefon website
România București Centrul de service SC Electronics Suport Dvision SRL Bd. Decebal nr.14, Bloc S6, Tronson I, Mezanin, Sector 3, CP 030967, Bucuresti, Romania Luni - Vineri 09:00 - 18:00 +4 021 326 60 63 //www.esdservice.ro/

trimite la reparație
(//www.esdservice.ro/cheama-un-curier.php )

ÎNAINTE DE A TRIMITE DISPOZITIV PENTRU REPARARE :

 1. Faceți copii de siguranță pentru toate datele dvs. (utilizați aplicația Mi Cloud sau Share Mi)
 2. Scoateți cartela SIM și cartela de memorie (dacă aveți una pe dispozitiv)
 3. Deblocați telefonul de la toate blocările și dezactivați contul Google și Mi
 4. Descrieți defecțiunea dispozitivului în detaliu
 5. Asigurați-vă că produsul este bine impachetat pentru transport.
 6. Salvați IMEI / SN al telefonului dvs. - acest lucru poate face mai ușor să verificați reparațiile ulterioare.

CUM SA AMBALAȚI DISPOZITIVUL PENTRU TRANSPORT

 1. Dacă este posibil, utilizați ambalajul original.
 2. Dacă nu aveți un pachet original, folosiți o cutie de carton solidă, neutilizată, care este puțin mai mare decat dimensiunea echipamentului.
 3. Protejați foarte atent colțurile și părțile de sticlă ale dispozitivului.
 4. Opriți dispozitivul și protejați-vă de pornirea accidentală.

GARANȚIE DE PROTECȚIE A ECRANULUI - REDMI NOTE 10 5G

În plus față de drepturile consumatorilor acordate de garanția legală și în conformitate cu condițiile publicate pe https://www.mi.com/global/service/warranty, următoarea garanție comercială suplimentară și gratuită se va aplica tuturor consumatorilor de pe teritoriul României („Consumator”). Garanția comercială este oferită de Xiaomi Technology Netherlands B.V. înregistrată la Prinses Beatrixlaan 582, Haga 2595BM, Olanda.

1. Teritoriu

Această garanție comercială se aplică numai consumatorilor care au cumpărat Produsul original din România („Teritoriul”).

2. Scop

Consumatorii care achiziționează un Redmi Note 10 5G (“Produs”) în perioada 3 iunie 2021 și 2 septembrie 2021 de la orice partener autorizat de vânzare (online sau offline) de pe Teritoriul României vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi în primele șase (6) luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului menționat mai sus este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului).

O astfel de reparație a ecranului (sau înlocuirea ecranului, dacă este necesar) va fi gratuită.

Pentru a beneficia de această garanție comercială, consumatorii trebuie să contacteze centrul de service autorizat Xiaomi. Consumatorilor ar putea să li se solicite să trimită factura de achiziție sau factura de livrare.

3. Excluderi

Această garanție comercială nu se aplică sau nu acoperă următoarele cazuri:

I. Deteriorarea ecranului cauzată intenționat sau cu neglijență gravă;
II. Daune care afectează numai suprafața ecranului, cum ar fi zgârieturi sau alt aspect estetic al ecranului;
III. Daune provocate de malware, software neautorizat sau aplicații terțe utilizate de Consumator.

În plus, nu puteţi beneficia de garanția comercială în niciunul dintre următoarele cazuri:

I. Consumatorul nu prezintă factura de cumpărare sau factura de livrare;
II. Numărul de serie și / sau numărul IMEI este deteriorat, a fost eliminat sau modificat;
III. Produsul este contrafăcut și nu a fost fabricat de către Xiaomi;
IV. Defectul este cauzat de o utilizare neconformă sau contrară instrucțiunilor, manualelor sau ghidurilor Xioami sau ale vânzătorului;
V. Defectul se datorează reparației / manipulării proprii sau neautorizate a Consumatorului sau folosirea de piese de schimb, software sau componente neautorizate sau neoriginale.

Această garanție comercială nu se aplică Produselor care, din cauza pagubelor sau modificării ecranului, trebuie înlocuite cu un Produs nou. O astfel de înlocuire va fi supusă standardelor legale de garanție.

Nimic din această garanție comercială nu va limita drepturile consumatorilor în conformitate cu legea aplicabilă.

Un cadou special MI, de la noi pentru tine

Tema anului 2021 este „Pentru fani!

Așa este, festivalul anual Mi Fan a revenit!

Anul acesta, ca o dovadă a aprecierii noastre, prin Mi Fans* te poți aștepta la o gamă diversă de oferte speciale, așa că urmărește-le în timp ce se lansează! ↓↓↓

 1. În timpul evenimentului, reparația smartphone-ului pe loc va avea o reducere de -50% ** la taxa din afara garanției (numai costul forței de muncă).

Pentru Festivalul Mi Fan din 2021, am vrea să spunem doar atât:
Alăturați-vă live-ului și profitați la maximum de ofertele noastre cu timp limitat! La atât de multe oferte, profită, facem noi cinste!

A) Perioada evenimentului: 01.04.2021—16.04.2021
B) discount -50% la taxa manuală de reparație a dispozitivului mobil: reducerea se aplică tuturor reparațiilor smartphone-urilor în afara garanției comerciale Xiaomi în perioada specificată a evenimentului, efectuată de partenerii noștri de service autorizați*. Reducerea se aplică numai forței de muncă (fără TVA). Alte costuri (cum ar fi costurile legate de piesele de schimb, transportul și nu legate de forța de muncă) nu sunt supuse unei reduceri de 50%.

În plus față de drepturile consumatorilor acordate de garanția legală și în conformitate cu condițiile publicate pe //www.po.co/global/service/warranty/ sau https://www.mi.com/global/service/warranty următoarea garanție comercială suplimentară și gratuită se va aplica tuturor consumatorilor de pe teritoriul României („Consumator”). Garanția comercială este oferită de Xiaomi Technology Netherlands B.V. înregistrată la Prinses Beatrixlaan 582, Haga 2595BM, Olanda.

1. Scope

Consumatorii care achiziționează un POCO F3 (“Produs”) în perioada 12 aprilie 2021 și 12 iulie 2022 de la orice partener autorizat de vânzare (online sau offline) de pe Teritoriul României și activează smartphone-ul pe teritoriul țării, vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi sau POCO în primele șase (6) luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului menționat mai sus este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului).

O astfel de reparație a ecranului va fi gratuită și include, dacă este necesar si înlocuirea ecranului, de asemenea, gratuit.

Pentru a beneficia de această garanție comercială, consumatorii trebuie să contacteze centrul de service autorizat Xiaomi. Consumatorilor ar putea să li se solicite să trimită factura de achiziție sau factura de livrare.

2. Excluderi

Această garanție comercială nu se aplică sau nu acoperă următoarele cazuri:
I. Deteriorarea ecranului cauzată intenționat sau cu neglijență gravă;
II. Daune care afectează numai suprafața ecranului, cum ar fi zgârieturi sau alt aspect estetic al ecranului;
III. Daune provocate de malware, software neautorizat sau aplicații terțe utilizate de Consumator.

În plus, nu puteţi beneficia de garanția comercială în niciunul dintre următoarele cazuri:
I. Consumatorul nu prezintă factura de cumpărare sau factura de livrare;
II. Numărul de serie și / sau numărul IMEI este deteriorat, a fost eliminat sau modificat;
III. Produsul este contrafăcut și nu a fost fabricat de către Xiaomi;
IV. Defectul este cauzat de o utilizare neconformă sau contrară instrucțiunilor, manualelor sau ghidurilor Xioami sau ale vânzătorului;
V. Defectul se datorează reparației / manipulării proprii sau neautorizate a Consumatorului sau folosirea de piese de schimb, software sau componente neautorizate sau neoriginale.

Această garanție comercială nu se aplică Produselor care, din cauza pagubelor sau modificării ecranului, trebuie înlocuite cu un Produs nou. O astfel de înlocuire va fi supusă standardelor legale de garanție.

Nimic din această garanție comercială nu va limita drepturile consumatorilor în conformitate cu legea aplicabilă.GARANȚIE DE PROTECȚIE A ECRANULUI - POCO X3 PRO

În plus față de drepturile consumatorilor acordate de garanția legală și în conformitate cu condițiile publicate pe //www.po.co/global/service/warranty/ sau https://www.mi.com/global/service/warranty următoarea garanție comercială suplimentară și gratuită se va aplica tuturor consumatorilor de pe teritoriul României („Consumator”). Garanția comercială este oferită de Xiaomi Technology Netherlands B.V. înregistrată la Prinses Beatrixlaan 582, Haga 2595BM, Olanda.

1. Scope

Consumatorii care achiziționează un POCO X3 Pro (“Produs”) în perioada 5 aprilie 2021 și 4 iulie 2022 de la orice partener autorizat de vânzare (online sau offline) de pe Teritoriul României și activează smartphone-ul pe teritoriul țării, vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi sau POCO în primele șase (6) luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului menționat mai sus este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului).

O astfel de reparație a ecranului va fi gratuită și include, dacă este necesar si înlocuirea ecranului, de asemenea, gratuit.

Pentru a beneficia de această garanție comercială, consumatorii trebuie să contacteze centrul de service autorizat Xiaomi. Consumatorilor ar putea să li se solicite să trimită factura de achiziție sau factura de livrare.

2. Excluderi

Această garanție comercială nu se aplică sau nu acoperă următoarele cazuri:
I. Deteriorarea ecranului cauzată intenționat sau cu neglijență gravă;
II. Daune care afectează numai suprafața ecranului, cum ar fi zgârieturi sau alt aspect estetic al ecranului;
III. Daune provocate de malware, software neautorizat sau aplicații terțe utilizate de Consumator.

În plus, nu puteţi beneficia de garanția comercială în niciunul dintre următoarele cazuri:
I. Consumatorul nu prezintă factura de cumpărare sau factura de livrare;
II. Numărul de serie și / sau numărul IMEI este deteriorat, a fost eliminat sau modificat;
III. Produsul este contrafăcut și nu a fost fabricat de către Xiaomi;
IV. Defectul este cauzat de o utilizare neconformă sau contrară instrucțiunilor, manualelor sau ghidurilor Xioami sau ale vânzătorului;
V. Defectul se datorează reparației / manipulării proprii sau neautorizate a Consumatorului sau folosirea de piese de schimb, software sau componente neautorizate sau neoriginale.

Această garanție comercială nu se aplică Produselor care, din cauza pagubelor sau modificării ecranului, trebuie înlocuite cu un Produs nou. O astfel de înlocuire va fi supusă standardelor legale de garanție.

Nimic din această garanție comercială nu va limita drepturile consumatorilor în conformitate cu legea aplicabilă.

GARANȚIE DE PROTECȚIE A ECRANULUI - Mi 11

În plus față de drepturile consumatorilor acordate de garanția legală și în conformitate cu condițiile publicate pe https://www.mi.com/global/service/warranty, următoarea garanție comercială suplimentară și gratuită se va aplica tuturor consumatorilor de pe teritoriul României („Consumator”). Garanția comercială este oferită de Xiaomi Technology Netherlands B.V. înregistrată la Prinses Beatrixlaan 582, Haga 2595BM, Olanda.

1. Domeniul de aplicare

Consumatorii care achiziționează un Xiaomi Mi 11 („Produs”) între 10 Martie 2021 și 9 Iunie 2022 de la orice partener autorizat de vânzare (online sau offline) al Xiaomi de pe Teritoriul României („Teritoriul”) și activează smartphone-ul pe teritoriul țării, va fi eligibil pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi în primele douăsprezece (12) luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului menționat mai sus este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului).

O astfel de reparație a ecranului va fi gratuită și include, dacă este necesar si înlocuirea ecranului, de asemenea, gratuit.

Pentru a beneficia de această garanție comercială, consumatorii trebuie să contacteze centrul de service autorizat Xiaomi. Consumatorilor ar putea să li se solicite să trimită factura de achiziție sau factura de livrare.

2. Excluderi

Această garanție comercială nu se aplică sau nu acoperă următoarele cazuri:
I. Deteriorarea ecranului cauzată intenționat sau cu neglijență gravă;
II. Daune care afectează numai suprafața ecranului, cum ar fi zgârieturi sau alt aspect estetic al ecranului;
III. Daune provocate de malware, software neautorizat sau aplicații terțe utilizate de Consumator.

În plus, nu puteţi beneficia de garanția comercială în niciunul dintre următoarele cazuri:
I. Consumatorul nu prezintă factura de cumpărare sau factura de livrare;
II. Numărul de serie și / sau numărul IMEI este deteriorat, a fost eliminat sau modificat;
III. Produsul este contrafăcut și nu a fost fabricat de către Xiaomi;
IV. Defectul este cauzat de o utilizare neconformă sau contrară instrucțiunilor, manualelor sau ghidurilor Xioami sau ale vânzătorului;
V. Defectul se datorează reparației / manipulării proprii sau neautorizate a Consumatorului sau folosirea de piese de schimb, software sau componente neautorizate sau neoriginale.

Această garanție comercială nu se aplică Produselor care, din cauza pagubelor sau modificării ecranului, trebuie înlocuite cu un Produs nou. O astfel de înlocuire va fi supusă standardelor legale de garanție.

Nimic din această garanție comercială nu va limita drepturile consumatorilor în conformitate cu legea aplicabilă.

Centrul de service autorizat Xiaomi

ESD ROM SERVICE

 1. Bld. Iuliu Maniu, nr.7 sector 6, București
 2. Bld. Decebal nr.14, Bloc S6, Tronson I, Mezanin, Sector 3, București

Tel: +4 021 326 60 63 E-mail: service@esd-rom.ro www.esdservice.ro/locatii-esd.php

GARANȚIE PENTRU PROTECȚIA ECRANULUI - Mi 10T/ Mi 10T Pro

Pe lângă drepturile consumatorilor acordate prin garanția legală și conform condițiilor publicate pe site-ul https://www.mi.com/global/service/warranty, următoarea garanție comercială suplimentară, voluntară și gratuită se va aplica tuturor consumatorilor pe teritoriul României („Consumatorul”). Garanția comercială este oferită de Xiaomi Technology Netherlands B.V., înregistrată la Prinses Beatrixlaan 582, Haga 2595BM, Țările de Jos.

1. Domeniu de aplicare

Consumatorii care achiziționează un Xiaomi Mi 10T sau Mi 10T Pro („Produsul”) în perioada cuprinsă între 22 octombrie 2020 și 21 ianuarie 2022, prin orice canal oficial de vânzări (online sau offline) al Xiaomi pe teritoriul României („Teritoriul”), și activează Smartphone-ul în Teritoriu, vor fi eligibili pentru un serviciu de reparație gratuit unic (1) la Centrul local de service Xiaomi, în primele șase (6) luni după achiziție, dacă ecranul Produselor menționate mai sus este deteriorat sau defect ca urmare a unei acțiuni neintenționate a Consumatorului (ex.: precum scăparea neintenționată a Produsului).

Această reparație a ecranului va fi gratuită și include, dacă este cazul, înlocuirea ecranului care va fi de asemenea gratuită.

Pentru a beneficia de această garanție comercială, Consumatorii trebuie să contacteze centrul de asistență pentru clienți Xiaomi. Consumatorilor li se poate solicita să trimită factura de achiziție sau avizul de livrare.

2. Excluderi

Această garanție comercială nu va fi aplicabilă și nu va acoperi următoarele situații:

I. Deteriorări ale ecranului cauzate intenționat sau din neglijență gravă;
II. Deteriorări care afectează doar suprafața ecranului, precum zgârieturi sau alt aspect estetic al ecranului;
III. Deteriorări cauzate de malware, software neautorizat sau aplicații furnizate de terți și utilizate de Consumator.

În plus, garanția comercială nu va fi aplicabilă nici în următoarele situații:

I. Consumatorul nu prezintă factura de achiziție sau avizul de livrare;
II. Numărul de serie și/sau numărul IMEI este deteriorat sau a fost îndepărtat sau modificat;
III. Produsul este contrafăcut și nu a fost fabricat de Xiaomi;
IV. Defectul este cauzat ca urmare a utilizării în alt scop decât cel aplicabil sau contrar instrucțiunilor, manualelor sau ghidurilor puse la dispoziție de Xiaomi sau vânzător;
V. Defectul provine din repararea/manipularea neautorizată sau proprie a Consumatorului sau din utilizarea unor piese de schimb, software sau componente neautorizate sau neoriginale.

Această garanție comercială nu este aplicabilă Produselor care, din cauza deteriorărilor sau modificărilor aduse ecranului, trebuie înlocuite cu un Produs nou. Această înlocuire va face obiectul standardelor în materie de garanție legală.

Niciun aspect din această Garanție Comercială nu va limita drepturile Consumatorilor prevăzute în legea aplicabilă.

Service de tip premium pentru Xiaomi Redmi Note 8T, Mi Note 10 și Mi Note 10 Pro

Garanție pentru ecranul dispozitivului Xiaomi Redmi Note 8T, Mi Note 10 și Mi Note 10 Pro

Utilizatorii finali care au achiziționat de la un canal de distribuție Xiaomi autorizat smartphone-urile Xiaomi:

 1. Redmi Note 8T pe care l-au activat local între 28 noiembrie 2019 și 31 martie 2020
 2. Mi Note 10 pe care l-au activat local între 1 ianuarie 2020 și 31 martie 2020 și
 3. Mi Note 10 Pro pe care l-au activat local între 1 ianuarie 2020 și 31 martie 2020 vor primi gratuit o reparație a ecranului LCD defect în cadrul centrului de service autorizat Xiaomi, dacă ecranul a fost deteriorat în termen de 6 luni de la activarea produsului.

Dacă ecranul a fost deteriorat fizic în timpul perioadei de garanție și acest lucru împiedică funcționarea normală (cu excepția deteriorării intenționate), utilizatorul final poate beneficia de o singură înlocuire gratuită a ecranului la un centru de service autorizat Xiaomi.

Serviciul de o singură înlocuire a ecranului nu se aplică în următoarele situații: Daunele aduse ecranului sunt provocate de acțiuni intenționate.

 1. daunele aduse telefonului nu afectează utilizarea normală a acestuia (ex. vopsea sărită, zgârieturi, decolorări și alte daune)
 2. orice daune indirecte sau incidentale (inclusiv, fără limitare la daune care au ca rezultat incapacitatea de a munci, pierderea afacerii, pierderea profitului, pierderea datelor sau pierderea timpului) care vor apărea
 3. modelul sau numărul de serie IMEI a fost modificat, pierdut, nu poate fi recunoscut sau nu se potrivește cu numărul pe care l-ați salvat atunci când ați achiziționat produsul
 4. produsul a fost dezasamblat sau reparat de orice alt service care nu este un centru de service autorizat Xiaomi
 5. Produsul a fost raportat ca fiind furat, pierdut, etc.
 6. Solicitarea de reparare a ecranului nu a fost făcută în perioada de garanție sau în perioada de service agreată.
 7. Război, acțiuni ostile, acțiuni militare, conflicte armate, greve, revolte, acțiuni teroriste
 8. acțiuni administrative sau juridice: taifunuri, inundații, cutremure, erupții vulcanice sau tsunami, reacții nucleare, radiații nucleare sau contaminare radioactivă Devalorizarea după reparație

Garanția de service pentru ecran a fost întreruptă

Garanția de tip premium pentru ecranul Xiaomi Redmi Note 8T, Mi Note 10 și Mi Note 10 Pro va fi întreruptă în următoarele condiții: 1.Perioada de garanție pentru ecranul specificat în condițiile de mai sus a fost depășită.

 1. Produsul a fost reparat de un alt service de reparații care nu este un centru de service autorizat Xiaomi
 2. înlocuirea gratuită o singură dată a ecranului se va face numai în conformitate cu termenii și condițiile garanției pentru ecran
 3. Dacă Xiaomi detectează că deteriorarea se datorează unei acțiuni intenționate, garanția pentru afișaj va fi întreruptă automat.INFORMARE PRIVIND GARANȚIA pentru un PRODUS ECO

ACEASTĂ GARANȚIE VĂ CONFERĂ ANUMITE DREPTURI ȘI ESTE POSIBIL CA LEGISLAȚIA DIN ȚARA, PROVINCIA SAU STATUL DVS. SĂ VĂ CONFERE ȘI ALTE DREPTURI. ÎN UNELE ȚĂRI, PROVINCII SAU STATE, LEGISLAȚIA PRIVIND CONSUMATORII POATE IMPUNE O PERIOADĂ MINIMĂ DE GARANȚIE. XIAOMI NU EXCLUDE, LIMITEAZĂ SAU SUSPENDĂ ALTE DREPTURI PE CARE LE-AȚI PUTEA AVEA CONFORM PREVEDERILOR LEGALE. PENTRU A ÎNȚELEGE TOATE DREPTURILE PE CARE LE AVEȚI, VĂ INVITĂM SĂ CONSULTAȚI LEGISLAȚIA DIN ȚARA, PROVINCIA SAU STATUL DVS.

1. GARANȚIE LIMITATĂ PENTRU PRODUSE

XIAOMI garantează cu Produsele nu vor prezenta defecte de materiale și manoperă în condiții de utilizare normală și în conformitate cu manualul de utilizare al Produsului respectiv, în timpul Perioadei de garanție.


Produs Perioadă de garanție Servicii incluse în garanție Service în garanție
Aspirator portabil Mi 2 ani Manoperă și componente În atelier
Bicicletă electrică pliabilă inteligentă Mi
Trotinetă electrică Mi
Aspirator Mi Robot
Mi Electric Scooter (White) EU
Mi Electric Scooter (Black) EU
Mi Electric Scooter Pro (Black)
Mi Box S EU
Mi Smart Compact Projector
Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C
Mi Handheld Vacuum Cleaner
Mi Robot Vacuum-Mop
Mi Robot Vacuum-Mop P (Black)
Mi Robot Vacuum-Mop P (White)
Mi Air Purifier 3H EU
Mi Air Purifier 2H EU
Mi Air Purifier 2C
Mi Air Purifier Pro EU
Xiaomi Luggage Classic 20" (Gray)
Xiaomi Luggage Classic 20" (Blue)
Xiaomi Luggage Classic 20" (Black)
Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20" (Silver)
Mi AIoT Router AC2350
Mi Router 4A Giga Version (White)
Mi Router 4A (White)
Mi Router 4C (White)
Mi Home Security Camera 360°1080P
Mi Home Security Camera Basic 1080p
Mi TV Stick EU
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Pro 2
Mi Electric Scooter 1S EU

Perioada și condițiile asociate garanțiilor legale sunt specificate în legislația locală corespunzătoare.

Xiaomi garantează cumpărătorului inițial că Produsul său Xiaomi nu va prezenta defecte de materiale și manoperă în condiții de utilizare normală în perioada menționată mai sus. Xiaomi nu garantează că funcționarea produsului Product va fi neîntreruptă sau fără defecțiuni. Xiaomi nu este responsabilă pentru deteriorările cauzate de nerespectarea instrucțiunile de utilizare a Produsului.

2. SOLUȚII

Dacă se constată un defect de material și Xiaomi primește o plângere valabilă în Perioada de garanție, Xiaomi (1) va repara produsul gratuit, (2) va înlocui produsul sau (3) va rambursa contravaloarea Produsului, excluzând posibilele costuri cu expedierea.

3. CUM SĂ BENEFICIAȚI DE SERVICE ÎN GARANȚIE

Pentru a beneficia de service în garanție, trebuie să trimiteți Produsul în ambalajul original sau într-unul similar, care îi asigură același nivel de protecție, la adresa specificată de Xiaomi. Pentru a beneficia de service în garanție, Xiaomi vă poate cere să prezentați dovezi sau o dovadă de achiziție și/sau să respectați cerințele de înregistrare, cu excepția cazului în care legislația aplicabilă interzice această practică.

4. EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI

Dacă Xiaomi nu menționează contrariul, această Garanție limitată se aplică doar pentru Produsul fabricat de sau pentru Xiaomi, și care poate fi identificat prin mărcile comerciale, denumirea comercială sau sigla „Xiaomi” sau „Mi”. Garanția limitată nu se aplică pentru nicio (a) daună cauzată de dezastre naturale sau de un act al lui Dumnezeu, de exemplu, fulgere, tornade, inundații, incendii, cutremure sau alte cauze exterioare; (b) utilizare Neglijentă; (c) utilizare Comercială; (d) Schimbare sau modificare adusă oricărei părți a Produsului; (e) Daună cauzată de utilizarea cu produse non-Xiaomi; (f) Daună cauzată de accidente, abuz sau utilizare incorectă; (g) Daună cauzată de utilizarea Produsului în alte scopuri decât cele permise sau pentru care a fost proiectat, conform descrierii de la Xiaomi sau cu tensiuni sau surse de alimentare incorecte; sau pentru nicio (h) Daună cauzată de service-ul (inclusiv îmbunătățiri și extinderi) efectuat de o persoană care nu reprezintă Xiaomi. Este responsabilitatea dvs. să creați copii de siguranță pentru datele, software-ul sau alte materiale pe care le stocați sau păstrați pe produs. Este probabil ca datele, software-ul sau alte materiale de pe echipamente să fie șterse sau reformatate în timpul procesului de service, iar Xiaomi nu este responsabilă pentru aceste deteriorări sau pierderi. Niciun revânzător, reprezentant sau angajat Xiaomi nu este autorizat să modifice, să extindă sau să completeze această Garanție limitată. Dacă se constată că oricare dintre condiții este ilegală sau neexecutorie, legalitatea sau aplicabilitatea restului condițiilor nu va fi afectată sau redusă. Cu excepția cazurilor interzise de legislație sau dacă Xiaomi și-a asumat alte angajamente, service-ul post-vânzare va fi limitat la țara sau regiunea unde a avut loc achiziția inițială. Prezentele garanții nu acoperă produsele care nu au fost importate legal și/sau fabricate legal de Xiaomi și/sau nu au fost achiziționate legal de la Xiaomi sau de la un reprezentant oficial Xiaomi. Conform legislației aplicabile, puteți beneficia de garanțiile pe care le oferă comerciantul neoficial care a vândut produsul. În consecință, Xiaomi vă invită să contactați comerciantul de la care ați cumpărat produsul. Prezentele garanții nu sunt aplicabile în Hong Kong și Taiwan.

5. GARANȚIILE IMPLICITE

Cu excepția cazurilor interzise de legislația aplicabilă, toate garanțiile implicite (inclusiv cele privind vandabilitatea și caracterul adecvat pentru un anumit scop) vor fi valabile o perioadă limitată la durata maximă a acestei garanții limitate. Unele jurisdicții nu permit limitări privind durata unei garanții implicite, de aceea limitarea de mai sus nu se aplică în aceste cazuri.

6. LIMITAREA PRIVIND DAUNELE

Cu excepția cazurilor interzise de legislația aplicabilă, Xiaomi nu va fi responsabilă pentru nicio daună cauzată de accidente, pentru daune indirecte, speciale sau substanțiale, inclusiv dar fără limitare la pierderea de profit, venituri sau date, pentru daunele care rezultă din încălcarea oricărei garanții sau condiții exprese sau implicite, sau a oricărei alte prevederi legale, chiar dacă Xiaomi a fost informată de posibilitatea survenirii acestor daune. Unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea daunelor speciale, indirecte sau substanțiale, deci este posibil ca limitarea sau excluderea de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

7. CONTACTELE XIAOMI

Persoana de contact pentru service-ul post-vânzare poate fi orice persoană din rețeaua Xiaomi de service autorizat, de la distribuitorii autorizați Xiaomi sau de la vânzătorul final de la care ați cumpărat produsele. Dacă aveți nelămuriri, contactați persoana corespunzătoare, care este indicată de Xiaomi.

Reducere 50% aplicata la manopera pentru produsele reparate in afara garantiei, cu ocazia aniversarii celer 10 ani Xiaomi!