Home > Support > GARANTIE SCHERMBEVEILIGING - MI 11*

GARANTIE SCHERMBEVEILIGING - MI 11*

In aanvulling op de consumentenrechten die worden verleend door de wettelijke garantie en volgens de voorwaarden die zijn gepubliceerd op https://www.mi.com/nl/service/warranty/ geldt de volgende vrijwillige aanvullende en gratis commerciële garantie voor alle consumenten op het grondgebied van Nederland ("Consument"). De commerciële garantie wordt aangeboden door Xiaomi Technology Netherlands B.V. gevestigd te Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag 2595BM, Nederland.

1. Werkingssfeer

Consumenten die tussen 25 februari 2021 en 24 mei 2022 een Xiaomi Mi 11 ("Product") kopen bij een officieel verkoopkanaal (online of offline) van Xiaomi in het Territorium van Nederland ("Territorium") en de smartphone binnen het Territorium activeren, komen in aanmerking voor een eenmalige (1) gratis reparatieservice bij het lokale Xiaomi´s Service Center gedurende de eerste twaalf (12) maanden na de aankoop, indien het scherm van de hierboven genoemde Producten is beschadigd of defect is geraakt door een niet-opzettelijke handeling van de Consument (d. w. z.d.w.z. zoals het niet opzettelijk vallen van het Product).

Deze reparatie van het scherm is kosteloos en omvat, indien nodig, de eveneens kosteloze vervanging van het scherm.

Om van deze commerciële garantie te kunnen profiteren, moet de consument contact opnemen met de klantenservice van Xiaomi. De consument kan worden verzocht de factuur van de aankoop of de leveringsbon op te sturen.

2. Uitsluitingen

Deze commerciële garantie is niet van toepassing of dekt de volgende gevallen niet:

I. Schade aan het scherm die opzettelijk of door grove nalatigheid is veroorzaakt;
II. Beschadigingen die alleen het oppervlak van het scherm betreffen, zoals krassen of een ander esthetisch uiterlijk van het scherm;
III. Schade opgelopen door malware, niet-geautoriseerde software of apps van derden die door de Consument worden gebruikt.

De commerciële garantie geldt evenmin in een van de volgende gevallen:

I. De consument maakt de factuur van de aankoop of de leveringsbon niet bekend;
II. Het serienummer en/of het IMEI-nummer is beschadigd of verwijderd of er is mee geknoeid;
III. Het product is namaak en is niet door Xiaomi vervaardigd;
IV. Het defect is veroorzaakt door een niet voor het doel bestemd gebruik of in strijd met de instructies, handleidingen of richtlijnen van Xioami of de verkoper;
V. Het defect is het gevolg van eigen of niet-geautoriseerde reparatie/manipulatie door de Consument, of het gebruik van niet-geautoriseerde of niet-originele reserveonderdelen, software of onderdelen.

Deze commerciële garantie is niet van toepassing op Producten die, als gevolg van beschadiging of wijziging van het scherm, moeten worden vervangen door een nieuw Product. Deze vervanging zal onderworpen zijn aan de wettelijke garantienormen.

Niets in deze Handelsgarantie beperkt de rechten van de Consument op grond van de toepasselijke wetgeving.

*Deze garantie is alleen van toepassing op de Mi 11. Houd er rekening mee dat het niet verwijst naar de Mi 11-serie en andere modellen uit de Mi 11-serie zijn uitgesloten van deze promotie