Due to COVID-19, the ongoing health and containment emergency measures may cause service delays at logistic couriers and Xiaomi authorized service centers until further notice. Thank you for your understanding and support.×
Home > Support > warranty

warranty

XIAOMI JÓTÁLLÁSI NYILATKOZAT OKOSTELEFONHOZ

EZ A JÓTÁLLÁS MEGHATÁROZOTT JOGOKAT BIZTOSÍT ÖNNEK, ÉS ÖNNEK EGYÉB JOGAI IS LEHETNEK AZ ÖN ORSZÁGÁNAK, TARTOMÁNYÁNAK VAGY ÁLLAMÁNAK TÖRVÉNYEI SZERINT. EGYES ORSZÁGOKBAN, TARTOMÁNYOKBAN VAGY ÁLLAMOKBAN A FOGYASZTÓVÉDELMI JOGSZABÁLYOK MINIMÁLIS JÓTÁLLÁSI IDŐSZAKOT IS ELŐÍRHATNAK. A XIAOMI A TÖRVÉNY SZERINT MEGENGEDETT KÖRÜLMÉNYEK KIVÉTELÉVEL NEM ZÁRJA KI, NEM KORLÁTOZZA ÉS NEM FÜGGESZTI FEL AZ ÖN EGYÉB JOGAIT. AZ ÖN JOGAINAK TELJES KÖRŰ MEGÉRTÉSÉHEZ KÉRJÜK, TANULMÁNYOZZA AZ ÖN ORSZÁGÁNAK, TARTOMÁNYÁNAK VAGY ÁLLAMÁNAK JOGSZABÁLYAIT. Ez a szerződéses Jótállás csak a Xiaomi termék (a továbbiakban: „Termék”) hardverösszetevőire vonatkozik, ahogyan azok eredetileg kiszállításra kerültek, és nem vonatkozik a Xiaomi vagy harmadik felek tulajdonában lévő olyan szoftverekre vagy egyéb berendezésekre, amelyekre végfelhasználói licencszerződés vagy külön jótállási vagy garancianyilatkozat vagy kizárások vonatkoznak, illetve amelyek esetében azok alkalmazandók.

1. KORLÁTOZOTT TERMÉKJÓTÁLLÁS

A Xiaomi garantálja az eredeti vásárló számára, hogy Xiaomi terméke a jótállási időszak alatt normál használat mellett anyag- és gyártási hibáktól mentes. Amennyiben a vonatkozó jogszabályok másként nem rendelkeznek, a jótállás 2 évig érvényes. Az előbbi ponttól eltekintve a Xiaomi nem zárja ki, nem korlátozza és nem függeszti fel a vonatkozó törvények által előírt minimális jogi jótállási időszakot. A Xiaomi nem garantálja a Termék zavartalan vagy hibamentes működését.

2. JOGORVOSLATOK

Ha hardverhibát találnak, és a Xiaomi a jótállási időszakon belül érvényes jogorvoslati igényt kap, a Xiaomi (1) ingyenesen megjavítja a Terméket, új vagy felújított pótalkatrészeket használva fel, (2) kicseréli a Terméket egy új vagy felújított termékre, vagy (3) visszatéríti a Termék árát a felmerülő szállítási költségeket nem beleszámítva. Hiba esetén a törvény által megengedett legteljesebb mértékben ezek az Ön egyedüli és kizárólagos jogorvoslati lehetőségei. Felmerülhetnek szállítási és kezelési költségek, kivéve, ha az alkalmazandó jogszabályok ezt tiltják. Minden hardver cseretermék az eredeti jótállási időszak hátralévő részére vagy harminc (30) napra (amelyik hosszabb) vehető igénybe, vagy az Önre vonatkozó joghatóság szerint érvényes esetleges további jótállási időtartamra.

3. HOGYAN LEHET A JÓTÁLLÁSI SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VENNI?

Az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően a Xiaomi megkövetelheti az ügyféltől, hogy a Termék IMEI számának segítségével igazolja a vásárlás részleteit és a jótállási kártyát. Az Ön felelőssége, hogy biztonsági másolatot készítsen a terméken tárolt vagy megőrzött adatokról, szoftverekről vagy egyéb anyagokról. Valószínű, hogy az ilyen adatok, szoftverek vagy egyéb anyagok a javítás során elvesznek vagy újraformázásra kerülnek, és a Xiaomi nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károkért vagy veszteségekért.

4. KIZÁRÁSOK ÉS KORLÁTOZÁSOK

A Xiaomi eltérő kikötése hiányában a jelen Korlátozott jótállás csak a Xiaomi által vagy számára gyártott Termékre vonatkozik, amely a „Xiaomi” vagy a „MI” védjegyével, kereskedelmi nevével vagy logójával azonosítható. A Korlátozott jótállás nem vonatkozik a következőkre: (a) Természeti csapások vagy erőhatalom okozta kár, például villámcsapás, tornádó és árvíz, tűz, földrengés vagy egyéb külső okok; (b) gondatlanság; (c) kereskedelmi használat; (d) a Termék bármely részének módosítása vagy átalakítása; (e) nem Xiaomi termékekkel való használat okozta kár; (f) baleset, szándékos károkozás vagy helytelen használat okozta kár; (g) a Termék Xiaomi által engedélyezett vagy tervezett felhasználásától eltérő vagy nem megfelelő feszültséggel vagy tápellátással történő használata; (h) nem a Xiaomi képviselője által végzett szolgáltatás (beleértve a frissítéseket és bővítéseket) által okozott kár, vagy (i) a Termék használatára vonatkozó utasítások be nem tartása. A szoftverprogramok és felhasználói adatok helyreállítására és újratelepítésére a jelen Korlátozott jótállás nem vonatkozik. Egyetlen Xiaomi viszonteladó, ügynök vagy alkalmazott sem jogosult a jelen Korlátozott jótállás módosítására, kiterjesztésére vagy kiegészítésére. Ha valamely feltétel jogszerűtlennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az a fennmaradó feltételek jogszerűségét vagy végrehajthatóságát nem érinti vagy nem korlátozza. A törvény által tiltott vagy a Xiaomi által más módon kezelt esetek kivételével az értékesítés utáni szolgáltatások az eredeti vásárlás országára vagy régiójára korlátozódnak. A Xiaomi által nem megfelelően importált és/vagy nem megfelelően gyártott termékekre, és/vagy a Xiaomi vállalattól vagy a Xiaomi hivatalos eladójától nem megfelelően beszerzett termékekre a jelen jótállások nem vonatkoznak. A vonatkozó törvények értelmében Ön a terméket értékesítő nem hivatalos viszonteladótól is igénybe vehet jótállást. Ezért a Xiaomi azt javasolja, hogy vegye fel a kapcsolatot azzal a viszonteladóval, akitől a terméket vásárolta. A jelen jótállások Hongkongban és Tajvanon nem érvényesek.

5. VÉLELMEZETT JÓTÁLLÁSOK

A vonatkozó törvények által tiltott esetek kivételével minden vélelmezett jótállás (beleértve az értékesíthetőségre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó jótállásokat is) a jelen korlátozott jótállás időtartamára korlátozódik. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett jótállás időtartamának korlátozását, így előfordulhat, hogy a fenti korlátozás Önre nem vonatkozik.

6. KÁRFELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A vonatkozó törvények által tiltott esetek kivételével a Xiaomi nem vonható felelősségre semmilyen véletlen, közvetett, különleges vagy következményes kár miatt, beleértve, de nem kizárólagosan a nyereség-, bevétel- vagy adatvesztést, a kifejezett vagy vélelmezett jótállás vagy feltétel megsértéséből eredő károkat, vagy bármely más jogelmélet alapján, még akkor sem, ha a Xiaomi vállalatot tájékoztatták az ilyen károk lehetőségéről.


Ország
Város Hivatalos szervizközpont Cím Nyitvatartási napok Nyitvatartási órák
Magyarország Békéscsaba WMB MOBILE Kft. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 32. Hétfő–péntek; szombat 09:00-18:00; 09:00-13:00
Magyarország Budapest Fényvarázs Bt. - Pesti út 1173 Budapest, Pesti út 5 Hétfő–szombat; vasárnap 09:00-20:00; 09:00-19:00
Magyarország Győr Raab GSM Kft 9027 Győr, Budai út 1. Hétfő–péntek 10:00-18:00
Magyarország Kecskemét Hírös Elektro Wing Kft. 6000 Kecskemét, Jókai u. 20. Hétfő–péntek; szombat 09:00-17:00; 09:00-13:00
Magyarország Kisvárda Szilvási Trader Kft. 4600 Kisvárda, Flórián tér 1. Hétfő–szombat 09:00-20:00
Magyarország Nyíregyháza Planet Technology Kft. 4400 Nyíregyháza, Hősök tere 1. Hétfő–péntek; szombat 09:00-17:30; 09:00-13:00
Magyarország Pécs Mobilerőd 7621 Pécs, Rákóczi út 49 Hétfő–péntek 10:00-17:00
Magyarország Salgótarján Fényvarázs Bt. 3100 Salgótarján, Pécskő utca 15. Hétfő–péntek; szombat 09:00-17:00; 09:00-13:00
Magyarország Sopron FirstPhone - Sopron 9400 Sopron Ipar krt. 30. Hétfő–szombat; vasárnap 09:00-20:00; 09:00-18:00
Magyarország Szeged Szuper Elszo 57 Kft. 6723 Szeged, Tábor utca 3 Hétfő–péntek; szombat 08:30-18.00; 09:00-13:00
Magyarország Székesfehérvár F-Concept 8000 Székesfehérvár, Távirda u.14 Hétfő–péntek; szombat 09:00-18:00; 09:00-12:00
Magyarország Szolnok Euromobil 98 Kft. 5000 Szolnok, Ady Endre út 15. Hétfő–péntek; szombat 08:00-17:00; 09:00-12:00
Magyarország Veszprém Smartel Kft. 8200 Veszprém, Kossuth utca 11. Hétfő–péntek; szombat 08:00-17:00; 09:00-12:00
Magyarország Zalaegerszeg FirstPhone - Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg Sport út 1. Hétfő–szombat; vasárnap 09:00-20:00; 09:00-19:00

Egyes joghatóságok nem engedélyezik a különleges, közvetett, véletlen vagy következményes károk kizárását vagy korlátozását, így előfordulhat, hogy a fenti korlátozás vagy kizárás Önre nem vonatkozik.

7. KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK

A szolgáltatást a következő módokon veheti igénybe: Email-cím: xiaomiservice@tmx.hu Weboldal: www.tmx.hu

Redmi Note 10 5G KIJELZŐJÓTÁLLÁS ÉS -SZERVIZ

A törvényi jótállás által biztosított fogyasztói jogok mellett, valamint a https://www.mi.com/global/service/warranty oldalon publikált feltételek szerint a következő kiegészítő és díjmentes kereskedelmi jótállás minden vásárlóra érvényes Magyarországon („Vásárló”) az alábbiakban részletezett feltételek szerint. A fogyasztói garanciát a Hollandia, Hága 2595BM, Beatrixlaan 582 címen bejegyzett Xiaomi Technology Netherlands B.V. biztosítja.

Érvényesség

Minden vásárló, aki 2021. június 3. és 2021. szeptember 2. között Magyarországon vásárol és aktivál Redmi Note 10 5G eszközt (a továbbiakban: „Termék”) az alábbiakban leírt partnerek online áruházaiban (webshopjaiban) vagy kereskedelmi üzleteiben, egyszeri jogra jogosult (1) ingyenes szolgáltatás a Xiaomi helyi szervizpontjain a vásárlás dátumától számított első hat (6) hónapban, ha a fent említett Termékek megjelenítését önhibáján kívül (pl. A Termék véletlenszerű leejtése) károsítják.

A Redmi Note 10 5G KIJELZŐJÓTÁLLÁS ÉS -SZERVIZ-ben résztvevő kereskedelmi partnerek listája: Mi Store Lurdy, Mi Store Szeged, Mi Store Debrecen, xiaomi.hu., xiaomishop.hu, Media Markt, Euronics, EDigital, EMag, notebook.hu, Telekom, Vodafone, Telenor, Auchan. A prémium kijelzőjótállás és szervíz díjmentes, és tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van.

A kereskedelmi jótállás igénybevételét a https://www.mi.com/global/service/warranty oldalon felsorolt leadási pontok egyikén, vagy a vásárlás helyén tudja kezdeményezni.

Kivételek

A kereskedelmi jótállás nem terjed ki, valamint érvényét veszti az alábbi esetekben:

I. A kijelző szándékos vagy súlyos gondatlanságból bekövetkezett megrongálása
II. A kijelző csupán felületi károsodása, például karcolás vagy egyéb esztétikai elváltozása
III. Malware (kártevő szoftver), jogosulatlan szoftver vagy harmadik féltől származó alkalmazás okozta kár

Ezenkívül a kereskedelmi jótállás a következő esetekben is érvényét veszíti: I. A Vásárló nem mutatja be a vásárlást igazoló bizonylatot
II. A szériaszám és/vagy IMEI szám sérült, eltávolításra vagy meghamisításra került
III. A Termék nem eredeti, hamisítvány
IV. A hibát a termék nem rendeltetésszerű, a használati utasításának nem megfelelő felhasználása okozta
V. Ha a hiba jogosulatlan, nem szakszerű javítás/beavatkozás, nem engedélyezett, vagy nem eredeti alkatrész, szoftver, illetve egyéb elemek felhasználása során keletkezik

Ez a kereskedelmi garancia nem vonatkozik azokra a Termékekre, amelyeket a képernyő sérülése vagy cseréje miatt új termékre kell cserélni. Az ilyen cserére a jogi garanciális előírások vonatkoznak.

A Kereskedelmi Garancia semmilyen rendelkezése nem korlátozza a Vásárlók jogait az alkalmazandó jogszabályok alapján.

MI 10T és MI10T PRO KÉPERNYŐVÉDELMI GARANCIA

A jogi jótállásban foglalt fogyasztói jogokon és a https://www.mi.com/global/service/warranty honlapon közzétett feltételeken túl a következő önkéntes, további és ingyenes kereskedelmi garancia illeti meg a(z) Magyarország („Fogyasztó”) terület fogyasztóit. A kereskedelmi garanciát a Xiaomi Technology Netherlands B.V. biztosítja, melynek címe: Prinses Beatrixlaan 582, Hága 2595BM, Hollandia.

1. Érvényesség

Azok a fogyasztók, akik Xiaomi Mi 10T vagy Mi 10T Pro („Termék”) készüléket vásárolnak 2020. október 15. és 2022. január 14. között bármely hivatalos, online vagy offline Xiaomi értékesítési csatornán keresztül a(z) Magyarország („Terület”) területén, és az okostelefont a Területen belül aktiválják, jogosulttá válnak 1, azaz egy alkalommal ingyenes javítási szolgáltatás igénybevételére a helyi Xiaomi szervizközpontban a vásárlás napjától számított 6, azaz hat hónapon belül. A javítás a fent említett Termékek kijelzőjének olyan sérülésére vagy meghibásodására terjed ki, amit a Fogyasztó nem szándékosan okozott (például a Termék nem szándékosan okozott leesése).

Az ebben az esetben szükséges kijelzőjavítás ingyenes, és amennyiben szükséges, a kijelző cseréje is ingyen történik.

A kereskedelmi garancia igénybevételéhez a Fogyasztó köteles kapcsolatba lépni a Xiaomi ügyfélszolgálatával. A Fogyasztót felkérhetik arra, hogy elküldje a Termék vásárlásakor kiállított számlát vagy a vásárlást igazoló blokkot.

2. Kizárások

A jelen kereskedelmi garancia nem érvényes, illetve nem vonatkozik a következő esetekre:

I. A kijelző károsodása szándékosság vagy gondatlanság következménye.
II. A károsodás kizárólag a kijelző felületét érinti, például karcok vagy egyéb, esztétikai jellegű, a működést nem befolyásoló sérülések.
III. A hibát a Fogyasztó által használt káros, nem engedélyezett szoftverek vagy harmadik fél alkalmazásai okozták.

A kereskedelmi jótállás a következő esetekben sem érvényes:

I. A Fogyasztó nem teszi hozzáférhetővé a vásárlást bizonyító számlát vagy blokkot.
II. A sorozatszámot és/vagy az IMEI számot megrongálták, eltávolították vagy megmásították.
III. A Termék hamisítvány és nem a Xiaomi gyártmánya.
IV. A károsodás nem rendeltetésszerű, vagy a Xiaomi, illetve az eladó használati útmutatójának, kézikönyvének vagy irányelveinek ellentmondó használat következménye.
V. A károsodás a Fogyasztó saját kezűleg vagy egyéb nem hivatalos módon elvégzett javításnak/beavatkozásnak, illetve nem hivatalos vagy nem eredeti pótalkatrész, szoftver vagy komponens használatának következménye.

A jelen kereskedelmi jótállás nem érvényes azokra a Termékekre, melyeket a kijelzőt ért sérülések vagy módosítások miatt új Termékre szükséges cserélni. Az ilyen csere esetén a jogi jótállásban foglalt szabályozás lép érvénybe.

A jelen kereskedelmi garancia egyetlen rendelkezése sem korlátozza a Fogyasztói jogokat a vonatkozó jogszabályok alapján.

MI 10 és MI10 PRO PRÉMIUM KIJELZŐJÓTÁLLÁS ÉS -SZERVIZ

A törvényi jótállás által biztosított fogyasztói jogok mellett, valamint a https://www.mi.com/global/service/support/warranty/hu.html oldalon publikált feltételek szerint a következő kiegészítő és díjmentes kereskedelmi jótállás minden fogyasztóra érvényes Magyarországon („Fogyasztó”). A fogyasztói garanciát a Hollandia, Hága 2595BM, Beatrixlaan 582 címen bejegyzett Xiaomi Technology Netherlands B.V. biztosítja.

1. Érvényesség

Minden vásárló, aki Xiaomi Mi 10 vagy Mi 10 Pro készüléket („Termék”) vásárolt bármely online vagy offline kereskedelmi partnernél Magyarországon, egyszeri (1) ingyenes szervízre jogosult a helyi Xiaomi Szerviz Center-ben a jótállás érvényességi ideje alatt, amennyiben a fent megnevezett Termékek kijelzői a Vásárló önhibáján kívül meghibásodnak vagy szenvednek sérülést (pl.: a Termék véletlenszerű leejtése).

Az ilyenfajta kijelzőjavítások díjmentesek, és tartalmazzák a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van.

A kereskedelmi jótállás igénybevételének az ügyfél adja le a készüléket a www.mi.com/global/service/support/warranty/hu.html -on felsorolt leadási pontok egyikén, vagy hívjon futárt a //www.tmx.hu/mobilfutar honlapon.

A Vásárlót kérhetik a vásárlást vagy a kiszállítást igazoló bizonylat bemutatására.

2. Kivételek

A kereskedelmi jótállás nem terjed ki az alábbi esetekre, valamint érvényét veszti az alábbi esetekben: I. A kijelző szándékos vagy súlyos gondatlanságból bekövetkezett megkárosítása
II. A kijelző csupán felületi károsodása, például karcolás vagy egyéb esztétikai elváltozás
III. A Fogyasztó által használt Malware (kártevő szoftver), jogosulatlan szoftver vagy harmadik féltől származó alkalmazás okozta kár

Ezenkívül a kereskedelmi jótállás a következő esetekben is érvényét veszíti: I. A Fogyasztó nem mutatja be a vásárlást vagy a kiszállítást igazoló bizonylatot
II. A szériaszám és/vagy IMEI szám sérült, eltávolításra vagy meghamisításra került
III. A Termék hamisítvány, nem a Xiaomi által lett gyártva
IV. A hibát nem rendeltetésszerű vagy a Xiaomi használati utasításának, előírásának vagy útmutatójának ellentétes felhasználás okozta
V. A hiba a Fogyasztó saját vagy jogosulatlan javításának/manipulációjának, vagy nem engedélyezett, vagy nem eredeti alkatrészek, szoftverek vagy elemek használatának az eredménye

Ez a kereskedelmi jótállás nem vonatkozik azokra a Termékekre, amelyeket a kijelző sérülése vagy elváltozása miatt új Termékre kell cserélni. Ezen cserékre kizárólag a törvényi jótállás vonatkozik.

Jelen kereskedelmi jótállás egyetlen eleme sem korlátozza a Fogyasztó jogait az alkalmazandó jogszabályok szerint.