Home > Support > Technische veelgestelde vragen

Technische veelgestelde vragen

V1: Ik ben het wachtwoord (of patroon) van het vergrendelscherm van mijn mobiele telefoon vergeten en ik heb nu geen toegang meer tot mijn mobiele telefoon. Wat moet ik doen?

A1: Volg de onderstaande instructies om het probleem op te lossen.
1) Mobiele telefoon uitschakelen.
2) Houd "VOLUME +"-toets en POWER-toets ingedrukt om naar de herstelmodus te gaan
3) Wis de gegevens.
Opmerking: bij deze stap worden alle gegevens op de telefoon gewist en de gegevens kunnen niet worden teruggehaald als niet van tevoren een back-up is gemaakt.
4) Herstart de telefoon om de herstelmodus af te sluiten.

Als u zich hebt aangemeld bij uw Mi-account op de telefoon en niet hebt afgemeld, moet u uw Mi-accountwachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot de telefoon na het opnieuw opstarten. Volg de onderstaande stappen.
1) Open Wi-Fi-instellingen om uw telefoon met internet te verbinden.
2) Voer uw wachtwoord in om het apparaat te activeren.

V2: Ik heb de gegevens gewist (of de telefoon geflashed) en opnieuw opgestart, maar ik ben het wachtwoord van mijn Xiaomi-account vergeten toen mij werd gevraagd dit in te voeren om de telefoon te activeren. Wat moet ik doen?

A2: Om de veiligheid van gebruikersgegevens te garanderen, moet u na het wissen van de gegevens het wachtwoord invoeren van de Xiaomi-account die eerder aan de telefoon was gekoppeld. Als u het wachtwoord van uw account bent vergeten, kunt u de onderstaande stappen volgen om het wachtwoord opnieuw in te stellen via “Wachtwoord vergeten”.

Oplossing 1
Het telefoonnummer of e-mailadres gebruiken dat aan het Mi-account was gekoppeld om het wachtwoord opnieuw in te stellen
1) Bezoek https://id.mi.com
2) Klik op “Wachtwoord vergeten” op de pagina
3) Voer het telefoonnummer of e-mail in om de verificatiecode te ontvangen
4) Voer verificatiecode in om wachtwoord te resetten

Oplossing 2 - Koppel een nieuw telefoonnummer aan Mi-account
U kunt een nieuw telefoonnummer voor de account instellen als u het volgende probleem ondervindt.
-- Ik gebruik niet langer het telefoonnummer of e-mailadres dat aan mijn Mi-account is gekoppeld

Stappen om een nieuw telefoonnummer te koppelen:
1) Bezoek https://id.mi.com
2) Klik op “Wachtwoord vergeten” op de pagina
3) Voer het telefoonnummer of E-mail in en klik op “Herstel beveiligingsinfo”
4) Volg de instructies om het proces te starten.
Zodra het nieuwe telefoonnummer aan uw Mi-account is gekoppeld, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen.

Oplossing 3 - Dien een aanvraag tot ontgrendeling in om het wachtwoord opnieuw in te stellen:
Een andere manier om het wachtwoord opnieuw in te stellen is om een aanvraag tot ontgrendeling in te dienen als u de onderstaande problemen ondervindt.
-- Gebruik niet langer het telefoonnummer of e-mail verbonden aan mijn Mi-account
-- Ik ben het telefoonnummer of e-mailadres vergeten dat aan mijn Mi-account is gekoppeld

Stappen voor het indienen van een aanvraag tot ontgrendeling:
1) Bezoek https://i.mi.com/
2) Klik op “Aanvraag voor ontgrendelen indienen”
3) Voer twee gegevens in:
① IMEI-nummer of ontgrendelingscode:
-- IMEI-nummer staat op de verpakking van de telefoon
-- De ontgrendelingscode is te zien wanneer u wordt gevraagd om het wachtwoord van uw Mi-account in te voeren nadat u gegevens hebt gewist en opnieuw hebt opgestart om de herstelmodus af te sluiten
② Regio of land waar het apparaat werd gekocht
Opmerking: indien de regio of het land niet in de opties is opgenomen, zal deze oplossing niet geschikt zijn voor de klant. Raadpleeg V3 zoals hieronder om het probleem op te lossen.
4) Selecteer “Apparaat rapporteren”
5) Selecteer “Aanvraag indienen”
6) Klik op "Start" en volg de stappen om de vereiste informatie te verstrekken

V3: Ik heb verschillende keren geprobeerd om een aanvraag in te dienen, maar kreeg geen antwoord om het wachtwoord te resetten. Wat moet ik doen?
A3: Als u alle vereiste informatie verstrekt maar geen toestemming krijgt om uw wachtwoord te resetten, kunt u contact opnemen met het servicecentrum en uw IMEI-nummer geven om te controleren of uw telefoon in uw regio onder de garantie valt. Als de telefoon binnen de garantieperiode valt, kunt u met alle benodigde informatie naar het plaatselijke naverkoopcentrum gaan voor een controle en om te zien of de telefoon kan worden ontgrendeld. (Voor vereiste info, zie afbeelding 16)

Opmerking: als u het IMEI-nummer niet opgeeft, kan het servicecentrum de garantie niet controleren. Dus, als uw telefoon is bevestigd als buiten de garantie in de lokale naverkoopcentrum, zullen zij u direct afwijzen en zal geen verdere controle van uw gegevens / materialen om te zien of uw toestel kan worden ontgrendeld.
Of de telefoon al dan niet kan worden ontgrendeld, hangt af van de laatste controle die het naverkoopcentrum uitvoert op uw gegevens/materialen en toestel.

V4: Wat moet ik doen als ik het wachtwoord van mijn Xiaomi-account ben vergeten?
A: Als u het wachtwoord van uw account bent vergeten, kunt u inloggen op de officiële website van Xiaomi (https://account.xiaomi.com) en op 'Wachtwoord vergeten' klikken op de accountlogin-interface om het wachtwoord op te vragen.

V1: Als ik het wachtwoord opvraag, wordt mij gevraagd een verificatiecode te sturen naar het mobiele telefoonnummer (of e-mailadres) van de geregistreerde Xiaomi-account, maar ik heb me afgemeld bij dat telefoonnummer (of e-mailadres) en gebruik het niet meer. A1: U kunt kiezen voor 'Kunt u uw account niet verifiëren? Probeer andere verificatie opties." op de interface waar u uw wachtwoord bent vergeten, en klik vervolgens op "Handmatige verificatie" en vraag een handmatige verificatie aan om het mobiele telefoonnummer of e-mailadres dat aan uw Xiaomi-account is gekoppeld te . wijzigen. Nadat de beoordeling is voltooid en binnen één werkdag naar uw mobiele telefoon of e-mailadres is verzonden, kunt u het wachtwoord van uw Xiaomi-account opnieuw instellen via de nieuwe beveiliging nadat het beroep succesvol is verklaard.

V5: Hoe controleer ik de authenticiteit van een product?
A: Xiaomi-producten gekocht bij mi.com en geautoriseerde Xiaomi winkels zijn originele producten. U kunt dit ook controleren op de volgende pagina //mi.com/global/verify#/en/tab/imei

V6: Hoe maak ik een Mi-account aan?
A: Op de startpagina van mi.com, klik op " Aanmelden" om de aanmeldingspagina te openen en klik op " Account aanmaken" om de stappen te volgen om een Mi-account aan te maken of ga to https://global.account.xiaomi.com/pass/register

V7: Hoe kan ik het terugzetten naar fabrieksinstellingen?
A: Terugzetten naar fabrieksinstellingen:
MIUI 11: Instellingen --- Telefoon --- Back-up & reset --- Alle gegevens wissen.
MIUI 12: Instellingen --- Mijn apparaat --- Fabrieksinstellingen --- Alle gegevens wissen.
Tips: Om verlies van belangrijke gegevens te voorkomen, is het raadzaam om een back-up van uw gegevens te maken voordat u de fabrieksinstellingen terugzet.

V8: Wat kan ik op Xiaomi Cloud doen als ik mijn telefoon kwijt ben?
A: Als de verloren mobiele telefoon aan uw Mi-account is gekoppeld en de Apparaat zoeken-functie is ingeschakeld, kunt u Xiaomi Cloud gebruiken om uw telefoon op afstand te lokaliseren, geluid te laten maken, te vergrendelen en telefoongegevens te wissen.

1. Hoe "Apparaat zoeken" in te schakelen Zet uw Xiaomi telefoon aan, ga naar Instellingen>>Mi Account>Xiaomi Cloud om "Apparaat zoeken" in te schakelen (voor MIUI 12).
  2. De telefoon op afstand bedienen via Xiaomi Cloud Log in op Xiaomi Cloud (www. i.mi.com), klik op "Apparaat zoeken" om de telefoon te lokaliseren. ① Positionering: Nadat de positionering is gelukt, kunt u de locatie op de kaart zien. ② Geluid maken: Als u "Geluid" gebruikt, maakt de telefoon een geluid op het maximale volume, ook al staat de telefoon in de stille modus. ③ Verlorenmodus: Klik op "Verlorenmodus" om de telefoon op afstand te vergrendelen. ④ Gegevens wissen: Klik op "Gegevens wissen" om de contacten, foto's, e-mails en andere gegevens van het systeem (inclusief SD-kaart) te verwijderen. Opmerking: Als de telefoon niet met het internet verbonden is of de SIM-kaart verwisseld is, kunnen de bovenstaande handelingen niet worden uitgevoerd.